Midnight Sun Fishing

Midnight Sun Fishing Adventures tarjoaa huippulaadukkaita kalastuspäiviä ja -matkoja Suomen Lapissa, Kesäkuusta Lokakuuhun saakka. Kohdelajeinamme on suurhauki, ahven ja kuha, asiakkaan toiveiden mukaan. Kalastus tapahtuu ammattitaitoisen oppaan johdolla Amerikkalaistyylisestä kalastusveneestä, modernia välineistöä ja osaamista hyödyntäen. Kalastuspäivään sisältyy kaikki turvallisuusvarusteet, eräruokailu ja juomat, välineet, sekä mahdollista saalista mukaan fileroituna.

Lue lisää: midnightsunfishing.com

tai ota suoraan yhteyttä: midnightsunfishing@gmail.com

Lost in Lapland kalastusretket
melonta Lapissa

Sisu Outdoor – Äkäslompolo

Kiinnostaako sinua kokea Lapin joet ja lompolot meloen Backraft-reppulautalla, maastopyöräily Ylläksen upeissa maisemissa sähköllä tai ilman, joko läskirenkailsella tai normaalilla maastopyörällä. Sisu Outdoorista löydät monenlaiset harrastusvälineet kesän retkillesi, vuokraa tai osta omaksi! Jos kaipaat opastusta; paikalliset oppaamme vievät sinut sinut turvallisesti keskelle Lapin lumoavaa luontoa ympäri vuoden, minne et välttämättä itse löytäisi!
Sisu Outdoor sijaitsee aivan Lost in Ylläs hotellia vastapäätä!

Lue lisää:  sisuoutdoor.com

tai ota suoraan yhteyttä: sisuoutdoor@gmail.com 

Pyöräily

Kaikki majoituksemme sijaitsevat aivan mahtavien pyöräilyreittien läheisyydessä. Kesäisin Ylläs sekä Levi tarjoavat mitä hienommat mahdollisuudet alamäkipyöräilyyn. Ylläs Bike Parkin reitit ovat Suomen pisimpiä ja Levillä riittää myös reittejä kilometrikaupalla!

Lue lisää: Ylläs Bike Park tai Levi Bike Park

pyöräily Lapissa
--> -->