Hotel Lost in Levi

Levin uusi vuonna 2020 valmistunut ympäristöystävällinen huoneistohotelli sijaitsee aivan Levin sydämessä. Nykyaikaiset huoneistot ovat modernin raikkaat, varustettuna kodin mukavuuksilla. Näihin erikokoisiin huoneistoihin voi majoittua 1-6 henkilöä. Huoneistot soveltuvat erityisesti aktiivisille lomailijoille; rinteet, ladut, kaupat ja ravintolapalvelut löytyvät kävelymatkan päästä. Hotellissa on myös oma pieni ravintola Lost in Café, jossa voi nauttia aamiaisen, tai pysähtyä vaikka drinkille tai pikkupurtavalle. Keskeinen sijainti mahdollistaa lomailun helposti ilman omaa autoa.

Levi Studio

Levi Studiot ovat neljälle hengelle suunniteltuja huoneistoja joissa avara oleskelutila, hyvin varusteltu keittiö ja oma sauna.

Levi Superior Studio

Levin Superior Studiot antavat lomallesi ylellisen tunnelman, huoneistot ovat sisustussuunnitelijan käsialaa. Jokaisessa huoneistossa on tilava oleskelutila, hyvin varustettu keittiö ja oma sauna.

Levi Suite

Neljän hengen moderni ja avara huoneisto aivan Levin palveluiden ja harrastusmahdollisuuksien lähettyvillä. Huoneistoissa on erillinen makuualkovi, tilava olohuone ja oma sauna. Tämä huoneisto sopii lapsiperheille tai jopa neljälle aikuiselle.

Levi Superior Suite

Levin Superior Suitet ovat 53m² huoneistoja jotka soveltuvat isommankin porukan lomanviettoon! Asunnot ovat tyylikkäästi viimeisteltyjä ja niissä kaikissa on iso oleskelutila, kaksi makuuhuonetta, kylpyhuone, oma sauna sekä parveke!

Levi Super Junior

Super Junior huoneistoissa on parisänky, pieni tupakeittiö, olohuone ja kylpyhuone. Kätevä vaihtoehto kahdelle hengelle.

--> -->