Pirteä Olohuone Äkäslompolon Sydämessä

Luonnosta lautaselle - Tervetuloa herkuttelemaan!

Kahdeksan vuodenaikaa

Jolie Lounge & Café tarjoaa itsetehtyä sesonginmukaista ruokaa sekä omaperäisiä drinkkejä ja leivonnaisia villiruoalla höystettynä. Keittiössä valmistamme pitkin päivää tilauksesta simppeleitä, mutta sitäkin herkullisempia ruoka-annoksia sesongin mukaisista raaka-aineista. Vitriinistä löytyy tuttuja ja vähemmän tuttuja makuyhdistelmiä – ja kaikki on meillä alusta loppuun itsetehty.

Meistä

Jolie Lounge & Café avasi ovensa joulukuussa 2020. Olemme itsenäinen ravintola, kahvila, lounge ja baari, mutta ennen kaikkea olemme raikas ja viihtyisä olohuone Äkäslompolon sydämessä. Meidät löytää osoitteesta Sivulantie 4, eli samasta talosta kuin Hotel Lost in Ylläs. Jolie palvelee matkailijoita, talon vierailijoita sekä paikallisia lähes ympäri vuoden. Tervetuloa viihtymään!

Aukioloajat:

Pidämme pientä taukoa ja avaamme ovet taas juhannusviikolla.

Tapahtumia

Jolie Lounge & Café ei ole vain ravintola, kahvila tai baari. Otamme meidän rennosta olohuoneestamme koko ilon irti ja järjestämme ympäri vuoden erilaisia tapahtumia. Friday Night Dinnerit, brunssit, Music Lounge -illat, Cocktail Partyt, Maalaa ja Maistele -illat ja live-musiikki ovat vain osa tapahtumistamme. Tervetuloa nauttimaan elämästä, ruoasta, juomista ja kulttuurista!

Tulevat Tapahtumat:

Friday Night Dinner Talvi 24/25

Pöytävaraukset:
+358 41 318 9227
info(a)jolieloungecafe.fi

--> -->