Uudet modernit ja ympäristöystävälliset huoneistohotellit Levillä ja Ylläksellä sijaitsevat erittäin keskeisillä paikoilla Levin ja Äkäslompolon ytimissä. Palvelut, rinteet ja ladut ovat kävelymatkan päässä. Lomailuun et tarvitse autoa lainkaan! Eri kokoiset huoneistot ovat varustettuja kaikilla kodin mukavuuksilla, mukaan lukien omat saunat ja WiFi yhteys. Hotelleista löytyy myös suksienhuolto- ja säilytystilat.

Lost in Levi hotelli sijaitsee aivan Levin sydämessä Sirkassa. Rinteisiin on etäisyyttä noin 800 metriä ja ravintolat sekä muut palvelut aivan hotellin läheisyydessä. Kaikki huoneistot ovat moderneja hyvällä varustuksella, kaikissa huoneissa on WiFi yhteys ja äly-TV:t. Hotellin yhteydessä on myös Lost in Café missä voi pistäytyä pienelle purtavalle tai vaikka drinkille.

Lost in Ylläs hotelli valmistui vuonna 2020 ja sijaitsee aivan Äkäslompolon keskustassa, vain noin 300 metriä Jounin Kaupalta. Perille pääsee kätevästi bussilla lentokentältä ja lähin Ski Bus pysäkki on noin 100 metrin päässä hotellilta. Pihalla on pyörän säilytystelineet ja kesällä myös pyörän pesupiste. Hotellin yhteydessä on myös aivan uusi Jolie Café missä voi pistäytyä pienelle purtavalle.

--> -->