Loma-asunnon omistaja

Loma-asunnon omistaja

Olemme ammattitaitoinen suomalainen perheyritys vuodesta 2008 ja etsimme uusia loma-asuntoja välitykseemme Pohjois-Suomessa ja Lapissa. Lisätietoja toiminnastamme saa sähköpostitse osoitteesta info[at]lostinlapland.fi tai ottamalla yhteyttä tämän sivun lopussa olevalla lomakkeella.
Mukaan liittyminen on aivan ilmaista. Ei netti-, jäsen-, vuosi- tai markkinointikuluja. Me toimimme välityspalkkioperiaatteella, joten Teille koituu kuluja (siivous, huolto) vain silloin kun me järjestämme varauksen loma-asuntoonne. Me arvostamme yhteistyökumppaneitamme ja tarjoamme Teille parhaan mahdollisen palvelun.


Kirjaudu omistajaliittymään tästä

Omistajaliittymä

Loma-asunnon omistajalla on käytössään maksuton Omistajaliittymä asuntonsa varaustilanteeseen. Omistajaliittymällä voi lisäksi helposti tehdä ja perua omia varauksia silloin kun itselle sopii 24h/7. Omistajaliittymällä voi myös tarkastella varausraportit (pv, vk, kk, v) sekä käyttöasteet. Omistajaliittymän käyttö on maksutonta. Saatte henkilökohtaisen käyttäjätunnuksen ja salasanan Lost in Laplandilta. Myös huoltajat ja siivoojat näkevät omasta liittymästään varaustilanteen.

Online-varaamo – www.lostinlapland.fi

Lost in Lapland on avannut kätevän Online-varaamon vuonna 2004. Vuokrattavat kohteet esitellään huolellisesti omistajan antamien tietojen mukaisesti. Asiakas voi tehdä varauksen omalta tietokoneeltaan.

Markkinointi

Markkinoimme loma-asuntoanne ilmaiseksi uutiskirjeidemme, Google-mainosten, sosiaalisen median ja nettisivujemme välityksellä.

Huoltopalvelu

Voimme tarjota loma-asunnon omistajalle myös huoltosopimuksen tai omistaja voi halutessaan ottaa itse vastuun oman asuntonsa huollosta.

Yhteistyö

Yhteistyössä kanssanne voimme suunnitella parhaan mahdollisen tavan lomakohteesi markkinoimiseksi Lost in Laplandin kotimaisille ja ulkomaisille asiakkaille.

Lost in Lapland tarjoaa teille ilmaista markkinointia, hyvää palvelua ja enemmän varauksia. Jos omistatte loma-asunnon Lapissa ja etsitte luotettavaa välittäjää ympäri vuoden tai tyhjille lomaviikoille, ottakaa ystävällisesti meihin yhteyttä sähköpostitse tai alla olevalla lomakkeella. Yhteydenotto ei sido Teitä millään tavalla. Teemme ehdotuksen siitä, miten edetä ja aloittaa yhteistyä kanssamme. Kaikki lähettämänne tiedot käsitellään ehdottoman luottamuksellisesti. Odotamme mielenkiinnolla yhteydenottoanne!

Ota yhteyttä ja anna perustiedot loma-asunnostasi, kiitos!

Ota yhteyttä

 

Ota yhteyttä
close slider

Jätä yhteystietosi, niin otamme Sinuun yhteyttä!

Please, leave your phone or email and we will contact you!
UA-8575036UA-85750365-1